ЗА ХОТЕЛ ДИОНИС

Малък и уютен 3 звезден хотел, разположен на 200 метра от центъра на града и Варненската жп-гара, на 500 метра от плажната ивица. Хотелът е открит на 09.11.2005 година. Заобиколен от бизнесофиси и банки, той е идеалното място за Вашия престой в морската столица. Уютният лоби бар предлага богата гама от напитки и приятна музика.

ЗА НАС

Галерия Хотелс успешно предлага решения за хотелския бизнес от маркетингово и мениджърско естество, в сферата на Hotel management, Revenue management, Internet marketing, Online booking и т.н. Нашата мисия е да Ви помогнем да позиционирате продукта си на пазара, чрез изготвяне на маркетингова стратегия, ценообразуване, предлагане и позициониране на пазара, рекламни кампании, онлайн резервационни системи и др.
Какво реално правим за да постигнем резултати, които не са Ви познати досега? Опитът ни е довел до систематизиране на няколко основни крачки, които предприемаме. Целите ни са две – по-голяма печалба на хотела и повече доволни клиенти. Даваме гаранция, че след най-много година време резултатите са налице.

Качество – за протичането на процеса се грижи професионален екип с опит.
Оптимизирате дейностите във Вашата организация, като изнасяте тези, за които не разполагате с достатъчно ресурс или този ресурс Ви струва скъпо.
Няма нужда да създавате или подържате работна позиция за дейности или проекти, които са неприсъщи за Вашата компания, или такива, които са със сезонен характер.
Възползвате се от квалификацията, опита и знанията на служителите ни.
Ресурсите и ноу – хау на аутсорсинг фирмата работят за Вас.
Цена – тя е по-ниска и по-стабилна в сравнение с разходите при използване на собствени служители.
Удобство (комфорт, спокойствие) – никакъв стрес за решаването на подробности, работата ще бъде извършена от някой друг и при това комплексно.
Ползването на нашите услуги би Ви осигурило „поглед отвън” и евентуално лесно и бързо идентифициране на критичните точки и съответните реакции и дейности по отстраняването им.

Ако желаете да се развивате в сферата на хотелиерството и ресторантьорството. Ако желаете да сте част от млад и амбициозен екип от професионалисти. Ако търсите динамична среда и се стремите да се доказвате и надграждате в професионален и личностен план, кандидатствайте за работа при нас. При поява на вакантна длъжност в организацията ни и при съвпадение на критериите ни за подбор на служители, Вие ще сте първия човек, към когото ще се обърнем.
Изпратете Ваше CV, мотивационно писмо и снимка на мейл: jobs@galeriahotels.com.